INREDARE & STYLIST
/

STOCKHOLM

 


Tjänster  

Jag erbjuder olika tjänster inom Inredning och Styling. Välkommen att kontakta mig för offert. info@stinahagstrominterior.se

Några prisexempel: 

Homestylingrådgivning: 

Jag kommer hem till dig och vi går igenom alla rum tillsammans och gör en lista på förslag på åtgärder. Jag ger tips om vad du kan göra för att optimera bostaden inför försäljning. Du får en checklista på mail inom ett par dagar.                     

Pris: 1 500:- (Möte ca 1,5 timmar med skriftlig checklista efteråt) Avdragsgillt vid försäljning

Homestyling Liten: 

Jag använder bostadens möbler och arrangerar på bästa sätt inför försäljning, med hänsyn tagen till den förmodade målgruppen. Jag hjälper dig att få bostaden inbjudande och trivsam inför fotografering och visningar.                    

Riktpris: 100m2 ca 6 000:- Avdragsgillt vid försäljning

Homestyling mellan: 

Vi utgår från bostadens inredning och kompletterar med små detaljer, såsom en lampa, textilier, ljusstakar och andra accessoarer. Dessa detaljer lånas till bostaden är såld. Genom att tillsätta några få detaljer blir helheten sammanhållen och bostaden känns fräsch och modern. Målet är att få fler potentiella köpare att känna sig som hemma och vilja flytta in direkt!och arrangerar på bästa sätt inför försäljning, med hänsyn tagen till den förmodade målgruppen. Vi hjälper dig att få bostaden inbjudande och trivsam inför fotografering och visningar.                    

Riktpris: 100m2 ca 15 000:- Avdragsgillt vid försäljning

Inredning: 

Du kanske behöver hjälp med en ny färgskala, förslag på kompletterande möbler, textilier för att få en mer genomtänkt stil? Eller kanske du skulle behöva hjälp med förvaring? Tycker att det skulle vara praktiskt och snyggt med inbyggda bokhyllor och behöver se det i 3D och få en enklare ritning till snickaren? Kanske funderar du på att göra om planlösningen i huset och vill ha förslag uppritade i 3D? Svårt att välja kakel och klinkers? Behöver du en bygglovsritning? Barnet har blivit tonåring och rummet behöver förnyas. 

Som inredare gör jag små och stora jobb. Jag kommer till dig för ett första möte och sen får du en offert på jobbet och på vad som ingår. 

Pris: 800kr/timme (inklusive moms)